HU | RO | EN
 
 Bemutatkozó

 

 

2010 októberében alakultunk, mint sport klub de sportegyesületként 1997-től működünk. Klubunkban összefoglaltunk jó néhány olyan tevékenységet, mely nagy számban mozgatja meg mindazokat, akik mozgásra, testedzésre, szórakozásra, kikapcsolódásra vágynak úgy, hogy közben gondolnak a testi és szellemi fejlődésükre is.

 

A küzdősportokat, mint például kick box , k-1, box, judo, M.M.A. (mixt martial arts) és self defens (önvédelem), elsősorban azoknak ajánljuk, akik versenyszerűen szeretnének sportolni, vagy csak a fölös energiájukat vezetnék le egy húzós nap után. Önvédelmet hobby szinten is tanulhat nálunk, sőt néhány sportágba is belekóstolhat, vagy versenyszerűen űzheti azokat.

 

 

A másik oldalon a tánc szépsége, öröme várja mindazokat, akik úgy érzik, hogy a kikapcsolódás eme formáját választanák. A flash, a pop, a hip-hop stílusok mellett, alakformáló aerobic, illetve a zumba az, amiben kipróbálhatja magát kortól és nemtől függetlenül.

 

Minden sportágat oktatók tanítanak, akik figyelemmel kísérik az edzéseket, felülvigyázzák a sportszerűséget és megkövetelve a következetességet.

 

Márkos Béla nemzetközi harcművészeti edző és bíró, az akadémia megalapítója, figyelemmel kíséri és irányítja a sport tevékenységet, Fazakas Hajni modern tánc és aerobic oktató a táncért, kikapcsolódásért, alakformálásért felelős. (fotók)

 

Márkos Béla többszörös országos, európai és világbajnok, több harcművészeti stílusban ért el kimagasló eredményt.

 

 

A romaniai k-1 egyesulet tagja, a sportág egyik hazai vezető egyénisége. Márkos Béla a W.K.N.(World kickboxing Network) és a W.P.K.C.(World Professional Kickboxing Council) védjegye alatt folytatja tevékenységét mind az edzői mind a bírói pályafutásában.

 

Fazakas Hajni elismert tánc és aerobic oktató, ők ketten a MARKOS BELA FIGHT ACADEMY – megálmodói és létrehozói.

 

A megalakulás óta, több mint 70 sportolót igazoltak le, sokan szabadon folytatják a tevékenységeket. A sportolók tetszés szerint választhatnak sportágat: mindenki saját testalkata, teherbírása és képességei alapján dönti el, hogy melyik sportágban kezdi meg az edzéseket. Az akadémián lehetőség van kipróbálni egyszerre több sportágat is.

 


 

Hírlevél