HU | RO | EN
 
 Tisztelt szponzor!

 

Az Ön segítségével és anyagi támogatásával elérhetjük mindazt, amit felsoroltunk.

 

Az utánpótlást, csak hathatós anyagi segítséggel tudjuk biztosítani, fedezni költségeinket. Ebbe belefoglaltatik a terembér, kiszállások költségei, felszerelések utánpótlása, fizetések ill. érdempénzek.

 

Mit tudunk cserébe nyújtani Önnek?

 

Elsősorban a reklámot amit a média utján terjeszteni tudunk: rendezvényeinket több tv társaság közvetíti élőben és visszamutatja többször is. Ezáltal biztosítja a lehetőséget az Ön reklámjának a többszöri nézettséget.

 

Médiapartnereink: Pro tv, Antenna 1, National tv, Sport klub, Dolce sport, Eurosport, Duna tv, és nem utolsósorban a helyi tv-k: Csíki ill Székely tv., Csíki hírlap és a Fun fm rádió.

 

Rendezvényeink helyszínein, illetve edzőtermünk falán reklámfelületeket biztosítunk választás szerint.

Támogatás esetén, reklámfelületet adhatunk a ringen, felszerelésen: trikó, rövidnadrág, tréningek és az új reklámfelület a testfestés az úgynevezett body paint, ideiglenes tattoo. A Szponzor termékeinek a promoválására, eladási lehetőséget biztosítunk rendezvényeinken.

 

Saját weboldalunkon illetve a világháló közösségi oldalain: facebook, iwiw, hi5, minden rendezvény után tudósításokat helyezünk el, ahol feltüntetjük támogatóink listáját is.

 

A klub keretén belől részt vehetnek mindenfajta tevékenységben, és rendezvényeinkre v.i.p. meghívókat biztosítunk.

 

Köszönjük a támogatását, és hogy segít sportolóink továbbjutásában és egyben a varosunk promoválásában.

Az m.b.f.a vezetősége.


 

Hírlevél