HU | RO | EN
 
 Harcművészeti edzőtábor a Csomád-hegységben

[2011.07.21. 10:02:29]

Július közepén a Csomád-hegységben, a Szent Anna-tó és Bálványosfürdő környékén nagyszabású harcművészeti edzőtáborok zajlottak.

A Kolozsvári Tengu Sportklub elnöke, illetve edzője, Laczkó Levente (2 Danos Jujicu és Kyokusin mester) a Csíkszeredai Márkos Béla Fight Akademy (MBFA) edzőit, illetve legjobb harcosait is meghívta a felkészítőre. A kolozsvári klub idén immár negyedik alkalommal szervezett nyári hegyi felkészítő tábort, amelyre a legtöbb erdélyi városból érkeztek sportolók – idén több mint hatvanan.

A kolozsváriak három éve tértek át a kyokusinrol a kick-boxra, de még nincs megfelelő tapasztalatuk, illetve tudásuk az új sportágban, így nagy segítségre volt Márkos Béla tudása és tapasztalata. A technikai és erőnléti edzéseket Márkos Béla vezette, szinte katonai kiképzés zajlott – a harcosok nagy megelégedésére. A csíki klubot Márkos Béla klubelnök és edző mellett Mihály Csaba segédedző, illetve Ötvös Loránd, Ötvös Zsolt, Kalló Róbert, dr. Sinkó János, András Alfréd, Simon Eduárd és Ciupercă Norbert képviselte.

Július végétől a Csíkszeredai MBFA és a Marosvásárhelyi Gombos Wushu csapat közös edzőtábort szervez a román tengerparti Năvodari-on. A Csíkszeredai Márkos Béla Harcművészeti Akadémián augusztusban a gyermekek vakáción lesznek, a többiek számára folytatódik a felkészítő. Szeptembertől minden szinten elkezdődik a munka, továbbra is várják a jelentkezőket.

  

Hírlevél