HU | RO | EN
 
 Kézdivásárhelyen és Szegeden léptek fel Márkos Béláék

[2011.05.24. 10:05:35]

Az elmúlt napokban két rangos versenyen léptek fel Csíkszereda első harcművészeti akadémiája, a Márkos Béla Fight Academy képviselői. Márkos Béla tanítványai Szegeden és Kézdivásárhelyen versenyeztek sikeresen.

Kézdivásárhelyen, a Full Fight Gálán 30 induló együttes közül csapatversenyben a csíkiak végeztek az élen. Egyéniben a csíkszeredai versenyzők a következő helyeket érték el.

 

Első hely: Molnos Krisztián (8 éves), Simon Eduárd (10 éves), Veress Hunor (11 éves), György László (12 éves), Ciupercă Norbert (13 éves), György Iván (14 éves), Fancsali Rezső (14 éves), Ladó Károly (14 éves), András Alfréd (21 éves), Póra Szilárd (18 éves), Gyűjtő Botond (16 éves), Kalló Róbert (21 éves), Ötvös Loránd és Ötvös Zsolt (20 évesek).

 

Második hely: Mihály Hunor (16 éves), Korodi Zsolt (17 éves) és György Szabolcs (20 éves).

Az esti gálán részt vett Drosit Aladár, aki orvosi kizárással veszített és Török Attila, akinek ellenfele nem jelent meg. A felső-háromszéki gála volt az utóbbi időben az első olyan harcművészeti gála, ahol csapatversenyben is eredményt hirdettek, és itt első helyen végzett a Csíkszeredai Márkos Béla Fight Academy.

Szegeden három sportoló képviselte Csíkszeredát a dél-alföldi harcművészeti Világ-kupa versenyen. Nemes László (25 éves) a 3. helyen végzett, az Ötvös-testvérek, Loránd és Zsolt túljutottak a selejtezőn, így jövőben is részt vehetnek a szegedi Vk-versenyen.

 

Balról jobbra: Ötvös Zsolt, Nemes László, Márkos Béla és Ötvös Loránd 

Hírlevél