HU | RO | EN
 
 Újra nagyüzem a Márkos-akadémián

[2012.04.18. 15:20:44]

Beindult és ebben az esztendőben is teljes gőzzel folytatódnak az edzések és tanfolyamok a csíki harcművészeti akadémián, a Márkos Béla Fight Academy (MBFA) Petőfi utcai edzőtermeiben.

Márkos Bélától, a MBFA elnökétől megtudtuk, hogy ezekben a napokban új csoportot indítanak, melyen főleg gyerekek számára önvédelmi gyakorlatokat oktatnak (kids self defens), ezzel a tanfolyammal azokat a gyerekeket célozzák meg, akik önvédelmi célból szeretnék a harcművészetek alapjait elsajátítani, és nem szeretnének ringbe lépni, hivatalos mérkőzéseket vívni. Beindult az ökölvívó csoport is, Tódor Loránd vezetésével, ahová gyerekeket és felnőtteket egyaránt várnak.

Működik a tánciskola is, itt Rusz Endre és Bagossy Norbert vezeti a foglalkozásokat, illetve a zumba és az alakformáló aerobik, Fazakas Hajni vezetésével. A kick-box, a K1 és az önvédelem tanfolyamokat továbbra is Márkos Béla vezeti. A program maradt a régi, vagyis hétfőn, szerdán és pénteken 15–21 óra között önvédelem, kick-box, K1 és ökölvívás, kedden és csütörtökön 15–20 óra között pedig tánc, aerobik és zumbaoktatás. Bővebb információk az akadémia honlapján, illetve a 0745–889556 (Fazakas Hajni) és a 0741–166299 (Márkos Béla) telefonszámokon. 

Hírlevél