HU | RO | EN
 
 Vizsga a Márkos-akadémián

[2011.11.22. 15:19:41]

Újabb sikeres vizsgát tettek a csíkszeredai Márkos Béla Fight Academy kezdő kick-box csoportjának tagjai. A vizsgát 17 versenyző teljesítette sikerrel.

„Kezdők vizsgája volt, a legtöbb három hónapja edzésre járó gyerekek közül 17-en érték el a Novice 3 (N3) szintet" – számolt be Márkos Béla, a harcművészeti akadémia vezetője. Még további tíz sportoló fel van készítve a vizsgára, de ők betegség miatt később mutathatják be tudásukat.

A sikeresen vizsgázó sportolók névsora: András Alfréd, Ádám Tamás, Szentes Zsombor, Sinka Szabolcs, Bara István, Székely Zsolt, Szőke Zsolt, Kiss Balázs, Farkas András, Farkas Tamás, Berszán Szabolcs, Berszán Szilárd, Csíki Norbert, Oancea Gabriel, Mihály Hunor, Ciupercă Norbert és Albert Csaba. Az akadémián Márkos Bélát Mihály Csaba edző segítette, illetve az anyagi támogatók.

A csíkszeredai Márkos Béla Harcművészeti Akadémián ebben az időszakban önvédelem-oktatás zajlik, melyre már 5 éves kortól várnak gyermekeket. Ugyanakkor a Petőfi utcai, jól felszerelt termüket – a délelőtti órákra – szívesen kiadják óvodáknak, iskoláknak vagy az egyleteknek torna, aerobik vagy akár harcművészeti alapok elsajátítása céljából, és ha igény van rá, szakképzett oktatókat is biztosítanak. 

Hírlevél