HU | RO | EN
 
 MOTOUL NOSTRU:

 

mens sana in corpore sano " – „ minte sanatoasa intr-un corp sanatos "

 

Prezentarea clubului

 

Clubul Sportiv a fost infiintat în luna octombrie 2010 , însă funcţioneaza ca Asociaţie Sportivă începând din 1997.Fondatorul Academiei este Márkos Béla:

 

  - antrenor şi arbitru internaţional de arte marţiale

 

  - multiplu campion naţional, european şi mondial care a atins rezultate proeminente in mai multe stiluri de arte martiale

 

 

  - membru al Federaţiei Române de K-1, una dintre personalităţile de marcă ale acestui sport din ţară

Márkos Béla îşi desfăşoară activitatea sub licenţa a W.K.N. (World Kickboxing Network) şi a W.P.K.C. (World Professional Kickboxing Council) atât în cariera sa de antrenor cât şi în cea de arbitru.In cadrul clubului se desfasoara o gama larga de activitati sportive astfel oferă posibilitatea de miscare tuturor celor care doresc sa-si dezvolte partea fizica , psihica cat si spirituala .Clubul asigură:

pregătirea fizică şi tehnică a membrilor clubului precum si a partenerilor de antrenament prin armonia psihică şi fizică, echipamentele de protecţie iinstrumentele necesare pentru practicarea artelor martiale.

 

  - saci de box, echipament de protecţie pentru piept şi testicule, jambiere, mănuşi, căşti de protecţie pentru cap, saci, respectiv perne de box de perete şi ringul pentru antrenamente , toate acestea asigură pregătirea sportivă adecvata unor campioni in devenire .

 

  - participarea sportivilor atât la competiţii naţionale cat si internaţionale

La evenimentele organizate de club, dansatorii noştri de zumba asigura un program artistic iar sportivii pe lângă concursuri asigura şi desfasurarea in conditii de siguranta a acestoraDe la înfiinţarea clubului s-au legitimat mai mult de 70 de sportivi, mulţi dintre ei îşi desfăşoară independent activitatea. Sportivii îşi pot alege ramura de sport după preferinţă: fiecare decide în baza propriului fizic, propriei rezistenţe şi propriilor capacităţi, în care ramură sportivă să îşi înceapă activităţile. La academie aveţi posibilitatea să încercaţi simultan mai multe ramuri sportive.Fiecare ramură de sport se predă de instructori, care urmăresc cu atenţie antrenamentele, supraveghează sportivii cerând perseverenta si disciplina Márkos Béla urmăreşte cu atenţie şi coordonează activitatea sportivă in doctrina militara, experienta dobandita in LEGIUNEA STRAINA FRANCEZA

 

Fazakas Hajni, instructorul de dans modern şi aerobic răspunde pentru dans, relaxare şi formare.

 

 


 

Newsletter