HU | RO | EN
 
 Stimate sponsor,

 

Cu ajutorul si sprijinul Dvs. material putem sa:

 

- realizam toate obiectivele care ne-am propus si care sunt enumerate in portofoliu la sectiunea ,, obiectivele clubului ,,

 

- asiguram continuitatea activitatilor

 

- suportam cheltuielile in care se includ: chiria pentru sala deplasarile la competitii , aprovizionarea de echipamente, salariile respectiv premiile.

 

Ce va putem oferi noi în schimb?

 

În primul rând reclama pe care o putem difuza prin presa: evenimentele noastre se difuzeaza live pe mai multe canale de televiziune si sunt reluate de mai multe ori , Astfel se asigura posibilitatea unui numar mai mare de vizionari pentru reclama dumneavoastra.

 

Parteneri media: Pro tv, Antena 1, National tv, Sport club, Dolce sport, Eurosport, Duna tv si nu în ultimul rând televiziunile locale Csiki tv , Székely tv, ziarul local Csíki hírlap si radio Fun fm.

 

Va asiguram , la alegere, suprafata de publicitate la locatiile evenimentelor noastre , pe peretii salii noastre de antrenament, pe echipamente: tricou, pantaloni scurti, treninguri si noua metoda de reclama vopsirea corpului, asa numita body paint, tatuaje temporare.

 

La evenimentele noastre asiguram posibilitatea de vânzare a produselor sponsorizate.

 

Dupa fiecare eveniment publicam câte un comunicat pe propria noastra pagina web,precum si pe paginile comunitare ale internetului: facebook, iwiw, hi5 în care se mentioneaza si lista sponsorilor nostri.

 

În cadrul clubului puteti participa la orice activitate, iar la evenimentele noastre va asiguram invitatii VIP.

 

Va mulţumim pentru sprijinul acordat clubului si implicit sportivilor nostri si nu in ultimul rand promovarii orasului nostru.

 

Cu stima si respect 

Conducerea M.B.F.A.


 

Newsletter